Pažymėtas: rudasis cukrus

Šalta arbata | Kaip Honkonge

salta arbata

Kelionės man patinka todėl, kad įkvepia… gaminti! Šiaip jau gaminti pavargstu, nes dažną dieną darau tai po 3 kartus (darbo iš namų privalumas… ir trūkumas). Ir fantazija išsenka, ir rankos nebekyla, ir laiko kartais...

Daugiau

Tinginys be laktozės

tinginys

Mane ir tinginį (na, tą desertinį) sieja kažkoks nepaaiškinamas ryšys. Tikrai nežinau, kada gimė tokia meilė šitam gaminiui, bet ji yra, ji egzistuoja ir aš retkarčiais vis užsimanau tinginio. Gal kad vaikystėje mama nepatingėdavo...

Daugiau

Taivanietiškos agurkų salotos

agurkų salotos

Birželio pradžioje vykdama į Taivaną apie vietinę virtuvę nežinojau beveik nieko. Na, turėjau sąrašą patiekalų, kurių būtina paragauti, žinojau, kad yra toks smirdintis tofu (jo gryno, beje, taip ir neišdrįsau paragauti). Bet apie esmių...

Daugiau

Svogūnų marmeladas

svogūnų marmeladas

Patinka man, kai namie būna įvairiausių konservų: padažų, čatnių, kimči ir kitokių gėrybių. Jei virtuvėje praleistas pusdienis galiausiai virsta keliais stiklainiais skanėstų, kuriuos reikalui prispaudus galiu panaudoti gamindama valgį, tas pusdienis nenueina veltui. Visi...

Daugiau