Pastebėjau, kad labai daug receptų iki šito tinklaraščio eina ilgai. Kaip per kokius kalnus ir dykumas. Kad ir šita žuvis. Išbandžiau – patiko, dar šį tą pataisiau… ir nuo žiemos…
Korėjietiškas garuose virtas omletas | gyeran jjim
Šiltas balandžio šeštadienio vakaras. Sėdime su prieteliumi sausakimšoje užeigoje Džondžu, Pietų Korėjos mieste, garsėjančiame gastronomine kultūra ir ryžių vynu, vadinamu makgeolli. Jis drumstas, skoniu šiek tiek primena sidro ir sakės mišinį…
Ryžiai su jautiena ir kiaušiniais | Gyudon
Japonijos virtuvė gali pasiūlyti daug ir įvairių patiekalų, bet mane ypatingai žavi vadinamieji donburi. Tai tiesiog virti apvaliagrūdžiai ryžiai, karūnuoti kuo tik nori – vištiena, jautiena, kiauliena, žuvimi, daržovėmis… Galimybės neribotos!…