Vos pradėjus vėsti orams užsimaniau ko nors tiršto ir kvapnaus… Šiek tiek aštraus, šiek tiek rūgštaus ir būtinai būtinai su kokosų pienu. Norėjosi jo sukuriamos šilkinės tekstūros, bet labai ryškaus…
Tinginys be laktozės
Mane ir tinginį (na, tą desertinį) sieja kažkoks nepaaiškinamas ryšys. Tikrai nežinau, kada gimė tokia meilė šitam gaminiui, bet ji yra, ji egzistuoja ir aš retkarčiais vis užsimanau tinginio. Gal…
Midijos kongietiškai (Mussels Congolese)
Šitas receptas iki Jūsų (ir manęs) keliavo nei daug, nei mažai, viso labo… beveik penkerius metus. Ir štai, atkeliavo! Panašiai paruoštos midijos mane sugundė Vankuveryje. Kartu sugundė ir šalia padavėjo…
Karis su vištiena ir krevetėmis
Karių būna visokių: indiškų, pakistanietiškų, japoniškų, vietnamietiškų, tailandietiškų… Šįkart pakalbėkim apie pastaruosius, kuriuose salsvumo genamas aštrumas veja rūgštumą. Su kiekvienu kąsniu atsiveria vis kitas skonis, kol galva galiausiai apsisuka, o…