Jau nebepamenu, kada pirmąkart paragavau tos stebuklingos jūra dvelkiančios geldelės. 2008? 2009? Tik žinau, kad buvo gruodis ir mes su prieteliumi viena ypatinga proga užsukome į Rene (tada jie turėjo…
Picų mūšis Gargžduose [papildyta]
Būna, aptingsti žmogus. Net jei šaldytuvas pilnutėlis, tau atrodo, kad nesugebėsi nė piršto pajudinti, na, net salotų nepasidarysi. Aš kartais taip aptingstu. Tiesa, gaminti valgyti labai mėgstu, bet kartais vėl eiti…
Uoksas – kulinariniai atradimai Kaune
Kaunas. Gražus miestas. Ilgą laiką mano nuomonę apie jį temdė vilniečių (tikrų ir apsimestinių) paburbėjimai, esą ten nieko gero, ir pačios įsitikinimas, kad ten baisu ir nesaugu. Naktį vaikščioti Kaune man…
Druskininkai: ką ir kur valgyti
Druskininkai jau senokai tapo lietuvių ir užsienio svečių (skaityti: rusų ir baltarusių) pamėgtu kurortu, kuriame žmonės, nešini maišeliais, kasdien šlept šlept šlepsi iš svečių namų ir viešbučių į gydyklas ir…