• Ignės puodas
Ignės puodas
  • Pradžia
  • Apie mane
  • Rytų Azijos Virtuvė
  • Susisiekime

Žyma: sezamų sėklos

pomidorai su kuskuso salotomis
Posted inpagrindiniai patiekalai / užkandžiai. . .

Kepti pomidorai su kuskuso salotomis

Posted byIgnė 2015-09-07 0

Ne kartą esu girdėjusi ir skaičiusi nusiskundimų, kad Lietuvos vyrams, norint sočiai pavalgyti, būtinai reikia mėsos. Neva diena be kotletų ir karbonadų – ne diena. Aš tokias kalbas išgirdusi visada…

grikių makaronai
Posted inkarantinas / Korėjos virtuvė / . . .

Aštrūs grikių makaronai su daržovėmis

Posted byIgnė 2015-08-13 1

Pastaruoju metu pamėgau grikių makaronus. Šitoje vietoje galbūt derėtų prisipažinti, kad pačių grikių nemėgstu ir juos valgau labai retai. O štai grikių makaronai, arba soba – kitas reikalas. Jie malonios tekstūros, švelnaus…

Jautienos kepsneliai
Posted inKorėjos virtuvė / pagrindiniai patiekalai / . . .

Jautienos kepsneliai su sezamų sėklomis

Posted byIgnė 2015-07-02 3

Viename filme nuskambėjo frazė: „Korėjiečiai niekam nerūpi, užtat mėsą kepti moka“. Pirmąją teiginio dalį praleiskime pro ausis, o antroji tikrai verta dėmesio, nes tai tiesa. Korėjietiškai paruošta jautiena tirpte tirpsta…

Posted inKorėjos virtuvė / Rytų Azijos virtuvė / . . .

Špinatai korėjietiškai arba sigeumchi namul

Posted byIgnė 2014-10-24 2

Šiemet mano darže kaip reikiant užderėjo špinatų. Mama parūpino tris krūminių špinatų daigus… ir įvasarojus paaiškėjo, kad trijų didžiulių išsikėtojusių krūmų dviem žmonėms tikrai per daug. Ir prasidėjo: omletai su…

Navigacija tarp įrašų

Ankstesnis 1 2
about

Apie mane

Sveiki, aš – Ignė, o čia – mano Puodas, kuriame telpa viskas, kas man įdomu: receptai, tekstai apie maistą, kulinarinius atradimus ir keliones. Patinka tai, kuo dalinuosi? Tuomet draugaukime Facebook ir Instagram!

  1. moliūgų pyragas

    Moliūgų pyragas

    Posted byIgnė 2015-09-22

  2. paelija

    Paelija su krevetėmis

    Posted byIgnė 2016-05-12

  3. kaip spraginti kukuruzus

    Kaip spraginti kukurūzus

    Posted byIgnė 2017-01-19

  4. Singapuro maistas

    Singapūro maistas – skirtingų kultūrų samplaika

    Posted byIgnė 2020-01-14

  5. Kimči

    Kimči – fermentuoti pekininiai kopūstai

    Posted byIgnė 2015-04-01

  • Rytų Azijos virtuvė
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Kulinariniai įspūdžiai
  • Kelionės
  • Desertai
  • Patarimai
  • Sriubos
  • Užkandžiai
Ignės Puodas
facebookinstagram
back to top
  • Pradžia
  • Apie mane
  • Rytų Azijos Virtuvė
  • Susisiekime