Jau nebepamenu, kada pirmąkart paragavau miso sriubos. O viešėdama Japonijoje, nepameluosiu, turbūt kas antrą dieną jos valgydavau – tai pusryčiams, tai prie dienos pietų. Miso Japonijoje bus visur ir visada,…
Glaustas jūros dumblių žinynas
Ar valgote jūros dumblius? Jei bent retkarčiais susisukate vieną kitą sušį, vadinasi, valgote. Aš jūros dumblių pirmąkart paragavau kokiais 2002-aisiais, jei ne anksčiau. Tada dar nežinojau, kokių rūšių dumblių būna…
„Palaidi“ sušiai | Chirashizushi
Man patinka gaminti valgyti (akivaizdu, antraip šito tinklaraščio nė nebūtų). Labai. Bet kai gamini po tris kartus per dieną, anksčiau ar vėliau tai įgrįsta. Tokiomis dienomis ir žvalgausi kuo greičiau,…