Šis ruduo man buvo ilgas ir kupinas darbų, taip pat kitokios malonios veiklos. Todėl maisto reikalai liko nustumti į antrą planą. Pagrindinis tikslas – pavalgyti ir dar kuo greičiau, negaištant…
Šalta arbata | Kaip Honkonge
Kelionės man patinka todėl, kad įkvepia… gaminti! Šiaip jau gaminti pavargstu, nes dažną dieną darau tai po 3 kartus (darbo iš namų privalumas… ir trūkumas). Ir fantazija išsenka, ir rankos…
Karštas kokteilis su viskiu | hot toddy
**Dėmesio! Nesaikingas alkoholio vartojimas kenkia sveikatai, jūsų ir aplinkinių gerovei! Receptas nėra skirtas jaunesniems nei 20 metų asmenims!** Tokia įžanga turiu pradėti įrašą apie (ak!) alkoholį šiandienos Lietuvoje. Aš tikiu…
Saldžiai aštrūs vištų sparneliai
Man labai patinka vištiena. Ji universali. Ji nenusibosta. Ji gali būti ir paprasta, ir prašmatni. Beje, mano mėgstamiausia vištos (ir, tiesą sakant, kitų paukščių) dalis – sparneliai. Iškepusi vištą pirmiausia sau…
Gaivūs spagečiai su krabų mėsa
Gaila, kad negyvename prie derlingesnės jūros. Ir net gyvendami greta jos ne visada mokame naudotis jos teikiamomis gėrybėmis. Aš taip pat dažnai nusikalstu šiuo klausimu, nors žuvis ir jūrų gėrybes…
Kepti pomidorai su kuskuso salotomis
Ne kartą esu girdėjusi ir skaičiusi nusiskundimų, kad Lietuvos vyrams, norint sočiai pavalgyti, būtinai reikia mėsos. Neva diena be kotletų ir karbonadų – ne diena. Aš tokias kalbas išgirdusi visada…