Man labai patinka namie turėti kimči. Tuomet galiu būti rami: net ir neturėdama laiko turėsiu ko valgyti. Reikia palydos prie koldūnų? Kimči! Reikia šio to traškaus ir intensyvesnio prie ryžių…
Šviežios bulvės su voveraitėmis
Man vasara patinka ne dėl karščio. Man vasara patinka dėl sodo, daržo ir miško gėrybių. O šauniausia yra tai, kad dažnai tos gėrybės būna dykos. Nes tėvai, seneliai, tetos, draugai…
Kimči – fermentuoti pekininiai kopūstai
Galbūt kažkada lankėtės korėjietiškame restorane (Vilniuje veikia Korean Taste) ir tarp visų vadinamųjų užkandžių (side dishes) pastebėjote įraudusio pekininio kopūsto gabalėlius? O gal žiūrėjote korėjietišką filmą arba serialą ir į…
Kiniška sriuba su pievagrybiais
Nors recepto pavadinime yra žodis „kiniška“, aš noriu patikslinti – tai viso labo improvizacija azijietiška tema, o kiniška ji bus tiek, kiek kiniški bus makaronai, kuriuos naudosite. Tinka bet kokie…