Šiuo metu labai norėčiau, kad vietoje nuotraukų galėčiau pasidalyti… aromatu. Šitie makaronai su sezamų aliejumi kvepia taip skaniai, kad juos fotografuojant seilė be perstojo tįso. Gal ne visus taip žavi…
Kepta žuvis su sojų padažu
Pastebėjau, kad labai daug receptų iki šito tinklaraščio eina ilgai. Kaip per kokius kalnus ir dykumas. Kad ir šita žuvis. Išbandžiau – patiko, dar šį tą pataisiau… ir nuo žiemos…
Makaronai su juodųjų pupelių padažu | jjajangmyeon
…arba kiniškai korėjietiška klasika. Keistas hibridas, – sakysit jūs. Todėl, kad taip ir yra, – atšausiu. Iš tiesų tai unikalus patiekalas, kurio galima rasti kinų restoranuose Pietų Korėjoje, bet patys…
Moliūgų sriuba su ožkų pieno sūriu
Pavasaris į Lietuvą beveik niekada nesiskubina ateiti. Na, tripinėja jis kur nors už kampo, kartais nosį iškiša, bet staiga susigėsta, susigūžia ir leidžia purvinai pažliugusiai žiemai toliau karaliauti. Šita sriuba…
Midijos kongietiškai (Mussels Congolese)
Šitas receptas iki Jūsų (ir manęs) keliavo nei daug, nei mažai, viso labo… beveik penkerius metus. Ir štai, atkeliavo! Panašiai paruoštos midijos mane sugundė Vankuveryje. Kartu sugundė ir šalia padavėjo…
Keptuvėje keptos krevetės
Štai koks sąskambis išėjo, kaip kukluksklanas koks. Bet kaip kitaip pavadinti šitą užkandį, kuris šiek tiek pasistengus gali virsti sočiu ir visapusišku patiekalu? Krevetės su sojų padažu, medumi ir sezamų aliejumi?…