• Ignės puodas
Ignės puodas
  • Pradžia
  • Apie mane
  • Rytų Azijos Virtuvė
  • Susisiekime

Žyma: dešrelės

budae jjigae
Posted inKorėjos virtuvė / pagrindiniai patiekalai / . . .

Budae jjigae, arba sotus korėjietiškas troškinys

Posted byIgnė 2016-11-05 0

Garbės žodis, dvi dienas laužiau galvą, kaip lietuviškai pavadinti šį patiekalą. Išvertus iš korėjiečių kalbos budae jjigae reiškia karinės bazės troškinys. Truputį gremėzdiška ir vargu ar ką nors pasako niekada jo…

raugintų kopūstų ir dešrelių apkepas
Posted inkarantinas / pagrindiniai patiekalai. . .

Bulvių, raugintų kopūstų ir dešrelių apkepas

Posted byIgnė 2015-10-21 4

Šitas bulvių, raugintų kopūstų ir dešrelių apkepas – paprasto, sotaus ir šildančio naminio maisto įsikūnijimas. Patiekalas savo esybe labai lietuviškas, tik patiektas šiek tiek kitaip. Kai tik pradeda vėsti oras,…

about

Apie mane

Sveiki, aš – Ignė, o čia – mano Puodas, kuriame telpa viskas, kas man įdomu: receptai, tekstai apie maistą, kulinarinius atradimus ir keliones. Patinka tai, kuo dalinuosi? Tuomet draugaukime Facebook ir Instagram!

  1. moliūgų pyragas

    Moliūgų pyragas

    Posted byIgnė 2015-09-22

  2. paelija

    Paelija su krevetėmis

    Posted byIgnė 2016-05-12

  3. Singapuro maistas

    Singapūro maistas – skirtingų kultūrų samplaika

    Posted byIgnė 2020-01-14

  4. kaip spraginti kukuruzus

    Kaip spraginti kukurūzus

    Posted byIgnė 2017-01-19

  5. Kimči

    Kimči – fermentuoti pekininiai kopūstai

    Posted byIgnė 2015-04-01

  • Rytų Azijos virtuvė
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Kulinariniai įspūdžiai
  • Kelionės
  • Desertai
  • Patarimai
  • Sriubos
  • Užkandžiai
Ignės Puodas
facebookinstagram
back to top
  • Pradžia
  • Apie mane
  • Rytų Azijos Virtuvė
  • Susisiekime