• Ignės puodas
Ignės puodas
  • Pradžia
  • Apie mane
  • Rytų Azijos Virtuvė
  • Susisiekime

Žyma: tofu

miso sriuba
Posted inRytų Azijos virtuvė / sriubos. . .

Tradicinė miso sriuba | misoshiru

Posted byIgnė 2019-01-29 0

Jau nebepamenu, kada pirmąkart paragavau miso sriubos. O viešėdama Japonijoje, nepameluosiu, turbūt kas antrą dieną jos valgydavau – tai pusryčiams, tai prie dienos pietų. Miso Japonijoje bus visur ir visada,…

tofu troškinys
Posted inpagrindiniai patiekalai / Rytų Azijos virtuvė. . .

Aštrus tofu troškinys

Posted byIgnė 2018-05-02 0

…arba beveik mapo tofu! Mapo tofu – tai toks aštrus sičuanietiškas patiekalas. Vis norėjau jį atkurti, bet nelengva Lietuvoje rasti autentiškų kinų virtuvės pagardų, todėl šis receptas kitoks – sulietuvintas…

aštriarūgštė sriuba
Posted inRytų Azijos virtuvė / sriubos. . .

Kiniška aštriarūgštė sriuba | suan la tang

Posted byIgnė 2018-02-08 0

Aštriarūgštę sriubą (angl. hot & sour soup) rastume daugelio kiniškų restoranų valgiaraštyje, net ir čia, Lietuvoje. Sykį valgiau tokios -rūgštės sriubos, kad po to parą skrandį skaudėjo. Todėl ilgą laiką…

about

Apie mane

Sveiki, aš – Ignė, o čia – mano Puodas, kuriame telpa viskas, kas man įdomu: receptai, tekstai apie maistą, kulinarinius atradimus ir keliones. Patinka tai, kuo dalinuosi? Tuomet draugaukime Facebook ir Instagram!

  1. moliūgų pyragas

    Moliūgų pyragas

    Posted byIgnė 2015-09-22

  2. paelija

    Paelija su krevetėmis

    Posted byIgnė 2016-05-12

  3. kaip spraginti kukuruzus

    Kaip spraginti kukurūzus

    Posted byIgnė 2017-01-19

  4. Singapuro maistas

    Singapūro maistas – skirtingų kultūrų samplaika

    Posted byIgnė 2020-01-14

  5. Kimči

    Kimči – fermentuoti pekininiai kopūstai

    Posted byIgnė 2015-04-01

  • Rytų Azijos virtuvė
  • Pagrindiniai patiekalai
  • Kulinariniai įspūdžiai
  • Kelionės
  • Desertai
  • Patarimai
  • Sriubos
  • Užkandžiai
Ignės Puodas
facebookinstagram
back to top
  • Pradžia
  • Apie mane
  • Rytų Azijos Virtuvė
  • Susisiekime