Pažymėtas: ryžiai

„Palaidi“ sušiai | Chirashizushi

sušiai

Man patinka gaminti valgyti (akivaizdu, antraip šito tinklaraščio nė nebūtų). Labai. Bet kai gamini po tris kartus per dieną, anksčiau ar vėliau tai įgrįsta. Tokiomis dienomis ir žvalgausi kuo greičiau, kuo lengviau, kuo paprasčiau...

Daugiau

Ryžių košė su vištiena ir daržovėmis

ryžių košė

Retas žmogus yra visiškai sveikas. Beveik visi turime kokią nors silpnąją vietą. Žiūrėk, vieno imunitetas silpnokas, visos bacilos kimba. Kitas su trim stuburo išvaržom. Trečio pavasaris nedžiugina, nes pro ašarotas akis nieko nemato – alergija… Turiu...

Daugiau

Ryžiai su jautiena ir kiaušiniais | Gyudon

gyudon

Japonijos virtuvė gali pasiūlyti daug ir įvairių patiekalų, bet mane ypatingai žavi vadinamieji donburi. Tai tiesiog virti apvaliagrūdžiai ryžiai, karūnuoti kuo tik nori – vištiena, jautiena, kiauliena, žuvimi, daržovėmis… Galimybės neribotos! Švelnūs ryžiai ir intensyvesnio...

Daugiau

Paelija su krevetėmis

paelija

Seniai seniai šitame tinklaraštyje buvo nelabai vykęs paelijos su vištiena receptas. Tiksliau, kabėjo jis iki pat šios savaitės. Nebėra – užleido vietą šitai paelijai su krevetėmis. Ji skanesnė, dailesnė, šviežesnė. Ir istorija šito recepto...

Daugiau