Aš mėgstu paprastumą. Kartais tikriausiai net per daug. Vis kuo paprasčiau, kuo kukliau, kuo subtiliau. Todėl ir šis alyvuogių padažas, tinkantis makaronams arba itališkiems kukulaičiams, man labai patinka. Viens du,…
Tunų padažas
Vos pavilkdami kojas grįžtate namo… po darbo, mokslų, treniruotės ar kitos alinančios veiklos. Rakinant duris pilvas jau burzgia, reikalaudamas aukos. Jūs jį raminate: tuoj, tuoj, pakentėk minutėlę. Nusispiriate batus, numetate…
Varškės pyragas su česnaku
Aha! “Desertas su česnaku?” – paklausite jūs. “Taip!” – atšausiu aš. Ir dar ohohohoho-koks! Mat 2011-uosius sutikome Rygoje ir kaip ir Egidija lankėmės restorane “Kiploku krogs”. Ragavome, džiaugėmės ir aikčiojome…
Jautienos didkepsnis su česnakiniu padažu
Nesugalvoju pratarmės šitam nuostabiam dalykui. Mėsa. Jautiena. Kam patinka – pusžalė. Sultinga. Ir švelnus česnakinis padažas. Mouthwatering. 4 porcijoms reikės: 4 norimo dydžio 2-3 cm storio jautienos kepsnių 1 nedidelio…
Bulvės garnyrui
Daug kas mėgsta bulvių košę. Kitiems skanu keptos bulvės. Dar kitiems – virtos. O man patinka orkaitėje keptos bulvės, kurias tinka patiekti su salotomis ir mėsos ar žuvies patiekalu. Taigi…